Genta Ismajli gjysëm e zhveshur Rrëzohet në skenë... Shikoni videon per me shume

Më në fund ajo që njihet si valltarja që bën më së shumti ekzibicione në skenë është rrëzuar. Është fjala për këngëtaren Genta Ismaili, e cila duke vallëzuar papritur rrëzohet në skenë. Megjithatë, Genta shpejt zgjohet dhe vazhdon të këndojë thuajse nuk ka ndodhur asgjë. Video ku Genta rrëzohet në skenë,kohëve të fundit është në internet, më konkretisht në Aksidenti i Gentës ka ndodhur në diskotekën “Rinora 4”, në momentin kur ajo ishte duke kënduar këngën që shumë shpejt u bë hit “Një herë në vit”, këngë me të cilën ajo u paraqit edhe në festën e ndërrimit të motmotit.

Shikoni videon per me shume....