Stilolapsi i pare 3D ne bote, Vizaton ne ajer (Video)

Stirolapsi i pare ne bote tredimencional,ai vizaton ne ajer dhe mendohet te jete zevendesimi i striolapsit me boje....
Shikoni vidjon me poshte: